• Acasa
  • Начини на плащане и доставка

Начини на плащане и доставка

Всеки клиент, направил поръчка в сайта www.moby.bg може да я заплати по един от следните начини: с наложен платеж при доставката, кредитна или дебитна карта и на изплащане чрез лизингова схема от нашите партньори Unicredit Fainancing или ТБИ Банк (пълна инструкция за това може да видите тук.)

Информация за наличност за избраният от Вас продукт може да проследите директно в сайта. Всеки артикул има статус: в наличност, доставка до 3 дни, запитване, предварителна поръчка или изчерпан. Информация може да намерите и на телефон 0877 445 566.

След като бъде направена поръчка, наш служител ще се свърже с Вас за потвърждение. Когато продуктът бъде подготвен и изпратен, ще получите e-mail с номер на товарителница и линк, с който може да проследите статуса на Вашата доставка. Всички поръчки, направени до 16:30 се обработват в същия ден.

Доставките се извършва според графиците на куриерските фирми Спиди и Еконт. Клиентите имат опция да изберат поръчката бъде взета на място от наш физически магазин ( виж тук). Цените на доставките за страната можете да се намерят в тарифните планове на Спиди (www.speedy.bg ) и Еконт (www.econt.bg) или при финализиране на поръчката. Всички поръчки нанад стойност 300 лв са за сметка на moby.bg.
Compara produse